søndag den 21. september 2008

One sweet blog awardJeg har fået denne flotte Award fra Vibeke http://vibekescrapperogskryter.blogspot.com/ en super dygtig norsk scrapper. Jeg er meget beæret.

Vibeke skrev:
Karina: Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene som du legger igjen i min blogg. Det varmer!!:) I tillegg så er det utrolig inspirerende å besøke bloggen din:)
Og så har jeg fået den af Jeanette også en super dygtig norsk scrapper.
Jeanette skrev:
Karina: She's quite a new talent - started in January 2008. But I think she's very good, she makes layouts and cards - and you should visit her blog! She always has a nice comment to leave in my blog.

Jeg vil give denne award videre til:
Eva fordi du laver sådan nogle spændende anderledes ting, bl.a nye teknikker i dine overskrifter.
Rikke fordi du laver så mange spændende drenge ting, lige noget jeg kan bruge.
Anne Bente fordi du laver sådan nogle dejlige Vintage ting og jeg elsker Vintage. Og fordi du altid er så sød til at tage arbejdet med at starte swaps op, hvilket jeg har nydt godt af.
Anna fordi du laver de flotteste kort med de skønneste tegnede/ farvede baggrunde. Ville ønske det var mig, der kunne finde ud af det ; )

JulekortJa, jeg havde egentlig bestemt mig for at vente med at lægge julekort på bloggen i november og december. Men jeg ser så mange lægge dem på allerede og ja, så kunne jeg altså heller ikke vente mere.
Stemplerne er fra Whiff of joy stamps og de er malet med Le Plume tusser.
God søndag og tak, fordi du kiggede forbi.