fredag den 2. september 2011

You mooove me. DT Kreative fornemmelser.

Dette kort har jeg lavet for Kreative fornemmelser.
Jeg har embosset Critters on the farm stempelsættet i hvidt og distressed med Spiced marmelade. Rosetten er lavet med en Die Namic. Papiret jeg har brugt er fra October Afternoon. Derudover har jeg brugt lidt Twine, til sløjfen.

I dag skal jeg på weekend til Orø, som ligger oppe ved Holbæk. Jeg skal være sammen min søster, som lige har købt sommerhus derovre. Det er sjældent at min søster og jeg gør noget sammen alene, så det glæder jeg mig til. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at se hendes nye hus.
Rigtig god weekend.

100.000 hits blog candy og et layout.

Jeg kan se på min blogtæller, at den er kommet over 100.000 hits. Det vil jeg gerne fejre med en blogcandy.
Blogcandyen bliver en overraskelse, vil have en værdi af 250 kr og vil være scraprelateret. Jeg vil trække lod blandt alle kommentarer, der bliver lagt i august måned. Så jo flere kommentarer jo flere chancer ; )
DERUDOVER vil jeg lægge en scrap udfordring op hver fredag i august og også her vil du kunne vinde en lille ting.
Du har muligheden for at deltage til den 31. august kl 23.59 2011. Vinderne vil blive udtrukket i den efterfølgende uge.

Vejret var ikke super i min sommerferie, så der blev mulighed for at scrappe lidt indendøre og dette layout var et af dem. Alle papirer og die cuts er fra Toy Box serien fra Crate. Den hvide mist jeg har sprayet med er fra Studio Calico.
Den lille fyr er selvfølgelig nevø Victor ; )

DETTE INDLÆG VIL LIGGE ØVERST I HELE AUGUST MÅNED, FOR AT MINDE DIG OM BLOG CANDYEN.
DER VIL ALTSÅ KOMME NYE INDLÆG HERUNDER ; ) : )
CLOSED