tirsdag den 1. juni 2010

Operation skriv hjem - OSHJeg har været i gang med at lave kort til Charlie, som har søsat Operation skriv hjem. Projektet går ud på at lave hjemmelavede kort til vores udstationerede soldater, så de kan skrive hjem til deres venner, børn, ægtefæller, kærester mv.
Det kan være svært, at skaffe et kort ude i felten. Hvis du vil læse mere og måske selv deltage, kan du gå ind på Charlies blog her.

Kortene er lavet på hvidt karton og de farvede på Hero arts Hero hues papirer. Alle stemplerne er også fra Hero arts. Sværten er Distress ink og blomsterne og kurven på cyklen er farvelagt med Copics. Derudover har jeg brugt Spellbinders. Selvom jeg planlagde, at lave flere af samme kort, kunne jeg alligevel ikke dy mig for at lave dem i forskellige farver og med forskellige sayings ; )

Above cards is cards I have made for the Danish "Operation Skiv hjem" project. We will be making homemade, blank cards for Danish deployed soldiers to help them keep in touch with their dear ones at home. ( Næsten direkte kopieret fra Charlies blog ; ) )