søndag den 3. oktober 2010

Indkøb på Convention i Middelfart.

Mit navneskilt til Convention blev meget enkelt, da det blev lavet i sidste øjeblik. Men jeg synes, at det er en rigtig god ide at have et på, så man kan blive genkendt og genkende andre. Jeg mødte i hvert tilfælde mange nye igår, som var lettere at kende pga. skiltet.
Og tak til dem, der prikkede mig på skulderen, så jeg også fik hilst på jer.

Og så til mine scrapkøb. Jeg fik købt to hele blokke med præget karton. Dem glæder jeg mig til at tage i brug. Så fik jeg købt nye plader til big shot maskinen, da den bliver flittig brugt og derfor også godt slidt ; ) Og en lille cirkelpunch. Det hele er købt i Hobbyboden.

Hos Jeans scrap stue købte jeg en masse karton og det skønneste papir fra Basic Grey.

Hos Kreative fornemmelser købte jeg en masse basispapir. Har jeg sagt, at jeg godt kan lide prikker ; ) Og så købte jeg lidt lækre stempler, kork og en rød Distress ink til julekortene.

Jeg havde bestilt dette store stempel fra Stamping up, som jeg bl. a skal bruge til herrekortene.
Og det lille stempel købte jeg hos Unik Scrap og det skal bruges til jule tags´ne.

Og sidst men ikke mindst havde jeg også hjemmefra bestilt en pakke af Henriette med October Afternoon papirer, die cuts, mini alphabet stickers i mange farver og en Distress ink. Mums.
Det var weekendens indkøb. Nu glæder jeg mig bare til at lave noget af det ; ) Er der nogen der ved, hvor man kan købe lidt fritid ; )