onsdag den 29. december 2010

My Top 10 layouts 2010.

Som så mange andre har jeg også lavet en top 10 over de layouts, jeg er gladest for fra i år.
De kommer i tilfældig rækkefølge.

Det første er lavet med October Afternoons papirer. Jeg er vild med dem. Jeg tror, at det er "retrofarverne", der gør det. Jeg har her klippet i mønsterarket og sammen med craft kartonen, synes jeg, at det passer så godt til Victors trøje og til lagkagen.

Ved dette layout er det helt sikkert også farverne. Jeg er vild med det brune træpapir, korken på bambi og prikkerne. Jeg elsker prikker.

Det her layout blev til på grund af det kreative i baggrunden. Jeg brugte Tim Holtz mask sammen med glimmermist og Dabber på bobbelplasten. Og så er der selve billederne, hvor Victor bruger sin vandpistol. Og da han ikke kan finde ud af at bruge pegefingeren, bruger han tommelfingeren, hvilket resulterer i, at han sprøjter sig selv i ansigtet ; ) Dejligt minde ; )

Jeg var lige blevet moster til lille Emil og det skulle selvfølgelig scrappes ; ) Igen med ynglingspapirerne October Afternoon.

Det her er nok en af mine ynglings layout. Farver og opstilling er nok en af mine mest vellykkede. Jeg synes, at der er god harmoni i layoutet.

Sådan en smuk bygning fortjener smukt papir. Og sådan nogle bygninger var der overalt i Berlin.

Dette layout er et af mine sidste fra efterårsferien i Rom. Her har jeg brugt en masse Hero Arts stempler for at skabe efterårs stemningen.

Endnu et layout fra Rom med de smukke Websters pages.


Her er det i høj grad også tekst og Victor på billedet der gør, at det skal med på listen.

Dette var det første layout, hvor jeg havde flere stempler på. Stemplerne er Hero Arts og det bliver ikke sidste gang.
Det var så min Top 10 med layouts fra 2010. Tak fordi du holdt ud så længe ; )