fredag den 5. marts 2010

Min 50.000 hits blog candy.

Jeg har haft min blog siden maj måned 2008 og jeg har haft ikke mindre end 50.000 besøgende. Det er jo helt utroligt. Derfor har jeg lyst til at lave en Blog candy til en af jer, som kigger forbi og lægger de kommenterer, som jeg er så glad for.
Det du skal gøre for at deltage i denne Blog candy er, at skrive om den i din blog og lægge en kommentar her i indlægget bagefter. Og så vil jeg blive glad, hvis du blev en følger af min blog også, ved at tilmelde dig til venstre i sidepanelet.
Du har muligheden for at deltage til den 19. marts 2010 kl. 23.59, dansk tid.
Candyen indeholder mønsterpapir, nodepapir, bånd, manillamærker i to størrelser, kageservietter, frimærker, rub ons, blomster, Bo bunny Party album, sort sværte, en pose med charms og brads mv., Tim Holtz billetter og et nyt umonteret stempel fra Kreativ Hobby design.

I started this blog in Maj 2008 and I have had 50.000 visitors! I will celebrate this with a Blog Candy. To win the blog candy you have to do this: Write about my blog candy on your blog. Leave a comment and your name on this post. And please become a follower too.You have until Marts 19. 2010 at 23.59, my time.
Closed

God weekend.