søndag den 5. december 2010

5. december. Julekort og Lübeck julemarked.

I går var jeg på en endagstur til Lübeck. Det var kun min søster og jeg, der var afsted. Hun hentede mig kl 5.10 om morgenen og vi var hjemme igen kl 21.30! Det var en super hyggelig dag og der er rigtig smukt i Lübeck.

Hele centrum er fuld af julehygge med juleboder med håndværk, krims krams og julegodter. Kan I se hvor glade vi ser ud, mens vi nyder vores varme Glühwein
i vinterkulden ; )

Og så måtte vi selvfølgelig have Lübeck Mazipan med hjem. Vi var inde og gå gåsegang i en kæmpe butik med macipan i mange varianter, selv the ; ) Den lille trold/faust sad inde mellem boderne på en af tovene og ham måtte I altså lige have med ; )

Dette julekort har jeg lavet for et stykke tid siden, hvor der stadig var mulighed for at tage billeder i solskinsvejr ; )
Jeg har brugt et stykke embosset hvidt papir, som jeg synes virkede så godt som sne. Renen er en punch lånt af Gitte/Madamtridse og så har jeg brugt Spellbinders 8. Teksten er et Hero Arts stempel.

Er I begyndt at jule? Har i bagt og lavet konfekt? Jeg har det stadig til gode, men glæder mig til det. Jeg er dog spændt på, hvor meget jeg får mine teenagerdrenge med på det i år. ; )
God decemberdag til jer.