lørdag den 15. januar 2011

1-2-3 kast. Layout nr. 97.

Dette er et layout fra i sommers, da nevø Victor var på besøg i haven med sin mor og far. Jeg er vild med hans frække ansigtsudtryk.; )

Derudover kan jeg fortælle, at dette layout blev til på en helt anden måde, end jeg havde planlagt. Jeg startede ud med at have en opsætning i mit hoved, men jeg havde en hel del problemer med min tapegun. Tapegunnen er en ny investering og et fantastisk redskab, hvis jeg ellers kunne få den til at fungere. Fordelen ved den er, at man ikke skal sidde og trække papir af, som ved dobbelklæbende tape. Nå, men jeg havde sat tape på den røde strimmel og så gik der kludder i tapen... jeg kæmper med at sætte tape på billedet og får det lagt oven i den røde strimmel og jeg skal hilse at sige, at når tingene er sat sammen, er de ikke til at skille ad. Men jeg er så glad for billedet af Victor, at jeg beslutter mig for at lade tilfældighederne overtage.. Så her er resultatet ; )

Og så får i da også lige et billed af tapegunnen ; )

Det er et fantastisk redskab, når man ellers kan få den til at fungere. Og det kan jeg nu, efter at have fået et par fif af Helle Sahl ; ) Tak!

Vi skal holde Brunch for Mads i morgen for hele familien, så her står den på rengøring og forberedelser ; )

Får I scrappet??

I må alle have en god weekend.