onsdag den 21. januar 2009

Layout nr. 20 og Blog candy !!!Endnu et layout med lille Victor. Layoutet har jeg liftet fra Kine på Scrappehuset. Papiret er fra October afternoon fra serien Detours, picnic basket og Weathervane, Cozy home og så har jeg brugt rub ons fra samme serie. Kalendertaggen er fra et helt ark fra Teresa Collins. Derudover har jeg brugt Quickutz egern og træer. Bogstaverne er Chit chat.

OG så har jeg lige opdaget at jeg har haft 20.000 besøgende på bloggen!!! Og det vil jeg gerne fejre med en blog candy. Du kan vinde, det du ser på billedet og derudover vil vinderen modtage ekstra ting efter eget ønske f.eks stempelaftryk, bånd, qk udstandsninger, blomster osv , ) Du skal blot skrive en kommentar herunder og fortælle hvad du kunne ønske dig, så kigger jeg gemmerne igennem. Skriv helst flere ting, så jeg har lidt at vælge imellem ; )

Vinderen trækkes den 1. febuar, så din kommentar skal skrives her senest den 31. januar 23.59 ; )

God weekend til jer alle.

Layout nr. 19 med October Afternoon.


Jeg er vild med October Afternoon papiret. Jeg har lige købt lidt hos papirsposen.dk. Alt for lidt faktisk ; )

Layoutet er min lille nevø Victor. Papiret er fra serien Detours,Walk in the park og Hometown, Woolworts. De store bogstaver er Chit Chat og de små er quickutz. Det lille dådyr er rub on og kalender taggen er fra et helt ark fra Teresa Collins, som jeg fik gratis med, da jeg handlede i papirsposen. Derudover har jeg brugt cobberfarvede brads til cirklen og Fiskars punch til kanten forneden på dådyrpapiret.

Fortsat god dag til alle.
Knus