søndag den 13. januar 2013

Forsiden til Projekt Life 2013.


Så kan jeg endelig vise forsiden til mit Project life. Siden har været færdig længe. Men jeg har haft svært ved at samle familien i dagslys til fotografering ; )

Jeg har gjort mig mange tanker ift. Project Life. Jeg forestiller mig, at det skal erstatte mange af mine layouts. Men enkelte højdepunkter skal da scrappes og dem har jeg tænkt mig, skal ind i PL bogen.
Jeg har købt Becky Higgins originale varer, men jeg forstiller mig, at jeg vil bruge alt muligt forskelligt papir, for jeg har SÅ meget lækkert i gemmerne.
Så har jeg tænkt over om min ugentlige dobbeltside skal matche i farverne eller hver enkelt lomme skal være et layout for sig.
Jeg havde også tænkt mig, at jeg ville prøve at lave mange lag, pynt osv, men jeg kan allerede se at nu, at det bliver en enkel CAS stil ; )
Egentlig er sådan en bog jo meget privat og min mand har frabedt sig at komme på nettet, så ham kommer der nok en knap på ; )
Jeg har planer om at lave en kasse hvor mit BH papir, kort og pynt ligger samlet, også fordi det inspirerer at se på tingene samlet. Men det er altså indtil videre blevet ved tanken. Også fordi jeg ikke har fundet den rigtige kasse endnu. Måske skal jeg lave en selv..
Mit største problem er lige nu er, at jeg kun har en mini printer og det tror jeg bliver for dyrt i længden. Papir og ink er nemlig pænt dyrt til den. Jeg kunne selvfølgelig sende dem til fotohandleren, men så skal jeg jo vente lang tid før de kommer tilbage; )
Jeg er spændt på, om jeg kan finde emner nok til dobbeltsider pr. uge. Jeg kan mærke, at jeg skal tænke ud af boksen, men det er jo en god udfordring ; )
Hold da op, det blev en masse tanker. Jeg tror, jeg bare vil kaste mig ud i det. Jeg kan jo bare lave om på mine ideer efterhånden, som jeg kommer igang.

Farverne er lidt misvisende pga lyset udenfor. Jeg må tage det om, når der kommer sol.
Rigtig god dag til jer.
Karina