søndag den 13. januar 2013

Forsiden til Projekt Life 2013.


Så kan jeg endelig vise forsiden til mit Project life. Siden har været færdig længe. Men jeg har haft svært ved at samle familien i dagslys til fotografering ; )

Jeg har gjort mig mange tanker ift. Project Life. Jeg forestiller mig, at det skal erstatte mange af mine layouts. Men enkelte højdepunkter skal da scrappes og dem har jeg tænkt mig, skal ind i PL bogen.
Jeg har købt Becky Higgins originale varer, men jeg forstiller mig, at jeg vil bruge alt muligt forskelligt papir, for jeg har SÅ meget lækkert i gemmerne.
Så har jeg tænkt over om min ugentlige dobbeltside skal matche i farverne eller hver enkelt lomme skal være et layout for sig.
Jeg havde også tænkt mig, at jeg ville prøve at lave mange lag, pynt osv, men jeg kan allerede se at nu, at det bliver en enkel CAS stil ; )
Egentlig er sådan en bog jo meget privat og min mand har frabedt sig at komme på nettet, så ham kommer der nok en knap på ; )
Jeg har planer om at lave en kasse hvor mit BH papir, kort og pynt ligger samlet, også fordi det inspirerer at se på tingene samlet. Men det er altså indtil videre blevet ved tanken. Også fordi jeg ikke har fundet den rigtige kasse endnu. Måske skal jeg lave en selv..
Mit største problem er lige nu er, at jeg kun har en mini printer og det tror jeg bliver for dyrt i længden. Papir og ink er nemlig pænt dyrt til den. Jeg kunne selvfølgelig sende dem til fotohandleren, men så skal jeg jo vente lang tid før de kommer tilbage; )
Jeg er spændt på, om jeg kan finde emner nok til dobbeltsider pr. uge. Jeg kan mærke, at jeg skal tænke ud af boksen, men det er jo en god udfordring ; )
Hold da op, det blev en masse tanker. Jeg tror, jeg bare vil kaste mig ud i det. Jeg kan jo bare lave om på mine ideer efterhånden, som jeg kommer igang.

Farverne er lidt misvisende pga lyset udenfor. Jeg må tage det om, når der kommer sol.
Rigtig god dag til jer.
Karina

38 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Flot forside! Jeg synes ofte PL ser rodede ud - men din starter rent og pænt.
- og det med fotografering er bare et kæmpe problem her i vinterhalvåret.
God søndag!

Charlotte sagde ...

Nydelig forside. Og jeg glæder mig aå meget til at følge med i dine PL sider.
Angående det med at matche farverne i den ugentlige dobbeltside ... det troede jeg også jeg skulle, meeeeeen det kunne ikke helt lade sig gøre. Det blev svært, fordi billederne igennem ugen er så forskellige.
Nu kan jeg også godt li' at farverne er blandet godt sammen, så det gør ikke noget. Jeg har også samlet alle min PL ting et sted - og det er en super god løsning. Nemt at komme til når man arbejder med siderne.
God søndag til dig.

lam sagde ...

hvor er den blevet flot din forside og det er nogle rigtige gode tanker ,du har gjort dig. Mit bedste råd er kast dig ud i det, undervejs ændre du sikker stil og finder ud af, hvad der virker bedst for dig. Med hensyn til mange lag, kan man godt, du skal bare tænke fladt! og hertil er stempler jo perfekt og det mestre du jo til ug

Sandy sagde ...

Wow what is this gorgeous.
Wonderful work.
xoxo

Christina sagde ...

Rigtig flot forside, er vild med farverne.
Glæder mig til at følge dig.

Rikke sagde ...

Rigtig flot forside!

Jeg glæder mig meget il at følge dit projet. Jeg vil også gerne lave projekt life, men kan ikke lige bestemt mig for, om det skal være en side om uge eller måneden...

Anne Bente sagde ...

hvor er det flot, ja jeg har også tænkt mig sløre teksten jeg skriver, synes nemlig også det er privat.
knuzzz

Dorthe sagde ...

Hej Karina,
sikke et spændende project, men jeg kan godt forestille mig det kan blive meget privat! - Her i huset vil min mand (også en Henning) heller ikke på nettet!!
Jeg håber du får masser af dejlige timer med din PL ,og glæder mig til at kikke med.
Knus,Dorthe

Jytte sagde ...

Flot forside på din PL.

Det bliver spændende at følge med på afstand :) Jeg er ikke hoppet med på PL, - og tror heller ikke jeg kommer til det. Det er alt for stort et projekt for mig.

Ha' en dejlig søndag.

Knus :)

Anne Thormose sagde ...

Lækker forside. Glæder mig til at følge dit PL.

Det lyder som om, at du har gjort dig mange gode tanker om projektet. Det er også et forholdsvis stort - og vedvarende projekt at kaste sig over.

Gitte sagde ...

Det ser flot ud.

ingejc sagde ...

Super flot forside, det bliver spændende at følge dit projekt. Fortsat god søndag.

Mio sagde ...

Skøn start Karina og nu har jeg været en af de heldige der rent faktisk har set den med fingerne tihi.. Vild lækker.
Bliver spændene at følge med uge for uge : ) gode tanker du har gjort dig, host jeg må indrømme at jeg slet ikke har tænkt, men det er jo mig, ved aldrig hvor tingene bære mig hen ; )
Måske skulle jeg begynde at overveje at lave kasse til PL så slap jeg måske for altid skulle have alt frem : /
Dejlige billeder af jer 3 nu da husbonden ikke vil være med : )
Rigtig god søndag

KFE Design sagde ...

Jeg er dybt imponeret over alle jer, der laver sådan et projekt. Jeg kan selt ikke se mig selv gå i gang med det, mne jeg vil da glæde mig over at følge både dit og andres.

Jean sagde ...

Flot og enkelt forside du har fået lavet :)

Jeg tænker lidt- hvorfor altid 2 sider pr uge? Behøver man følge "normen" når den ikke passer ind i ens hverdag??

Jeg laver jo selv bare mit sådan et par gange om måneden, for det er det, som passer til min hverdag..
Jeg tænker det er MIT project og har ikk behov for at følge "normen" i hvad andre gør..
Bare en tanke...

Rafns hjørne sagde ...

Fin forside du har lavet - kan godt forstå du har mange tanker omkring sådan et projekt.

Sarah sagde ...

Super flot forside. tror CAS stilen er en rigtig god indgangsvinkel til PL.
Glæder mig til at se mere

Camilla sagde ...

Dejlig clean forside, glæder mig til at se mere. :-)

Thanni sagde ...

Skøn forside! :) - og ja du har sikkert ret: det er bare at kaste sig ud i det - og det kan jeg jo sagtens sige som er ikke på PL bølgen..ikke endnu i hvert fald ;)

Cecilie sagde ...

Først vil jeg sige, at din forside er super lækker - og man kan se din hånd i den, hvilket er en god ting!

Og så mht. alle tankerne, så vil jeg garantere dig, at du ikke er alene. Det her projekt indbyder til eftertanke, overvejelser og mange idéer og planer. Det er spændende at se, hvor vi ender henne og hvordan det udvikler sig gennem året.

morkaren sagde ...

Ja, men Karina, det er da blevet en fantastisk flot forside, jeg vil se frem til hvordan du vil forsætte, jeg har ikke lyst til PL det vil tage alt for meget af min energi og tid, men jeg beundre dem der kaster sig ud i det. knus morkaren.

May Britt sagde ...

Meget lækker forside til dit PL...

Nikolette sagde ...

GG Jeg sad lige og tænkte på, hvor du havde gjort at
Henning :P Det var der så en forklaring på.
..og hvorfor skal alt passe og være i samme stil. Hvorfor ikke vise alle dine færdigheder på forskellige måder? Det er jo både dig og en metode til at gøre hele bogen mere levende, hvis du spørger mig.

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig lækker forside. Jeg glæder mig til at følge med :)

Dortesjs sagde ...

super flot forside og gode tanker. held og lykke med projektet

Pia sagde ...

så flot side men kan måske godt forstå din mand har frabedt sig at være på nettet synes også man skal tænke på at det er meget privat det man dokumenterer på de sider og at de faktisk kan havne rundt på pinterest, og andre steder hvor man måske ikke lige har lyst til at udstille sit privatliv men en god ide at følge et med tekst og billeder

Pia sagde ...

der skulle have stået god ide at følge et år i tekst og billeder

Jeanette sagde ...

Nydelig, Karina. Jeg vet ikke helt hva PL er, skal det være en ny bok for hvert år? :) Men en god idé. Jeg tror ikke jeg har tid til det, slik livet er nå, men kanskje om noen år når gutten min blir større, og ikke må ha så mye oppfølging. Kanskje lettere med en gutt/dreng som er i tenårene enn på barneskolen... ;-) Ha en superfin dag. Knus Jeanette :) Ps! Jeg elsker å se hvor mye flott du lager.

Lina sagde ...

Super fed forside :) Jeg havde slet ikke gjort mig så mange tanker som du, da jeg gik igang. Men tror det er en rigtig god ide, for så har man da i det mindste en ide om hvad man vil og hvordan det skal se ud etc. Min PL bog er tmelig rodet :)

Hellemor sagde ...

Hvor er din forside flot og igen har du valgt at gå igang en kæmpe udfordring. Uha en masse tanker og ideer du skal have taget stilling til. Jeg glæder mig til at følge dit projekt.

Connie sagde ...

Super flot forside, Karina. Og god fornøjelse med den og glæder mig til at føgle dig.

Ha en dejlig dag, Karina

nedergaard sagde ...

Super lækre forside... og jeg kan læse at du virkelig har tænkt og planlagt dit PL...tror jeg er godt for det videre forløb.
Ha en god dag

Annette sagde ...

Super flot forside til din PL13. Glæder mig til at se flere uger fra dig. Lyder virkelig til at du har planlagt din PL meget perfekt - og det kan da kun gøre det nemmere. Bare man kunne sådan noget :-)

Kirsten sagde ...

Rigtig flot forside til dit PL album.
Jeg er ikke kommet i gang med min forside endnu, og tror også jeg venter lidt.
Jeg synes det er fint du har gjort dig så mange tanker om projektet, om ikke andet så finder man ud af hvordan man IKKE synes det skal være.
Jeg tror Lam har ret i, at man finder ud af hvad der fungerer for én hen ad vejen. Held og lykke med projektet, glæder mig til at følge dig :-)

Madamscrap's scrapperier sagde ...

Hvor er den bare blevet fin din forside, dejligt det lykkedes med billederne.

Annette sagde ...

Flot start på dit store projekt, og hvis jeg kender diug ret, så skal du nok finde en "rød tråd" gennem det. Det kommer nok efterhånden.
Vi kan sagtens tåle at se din mand med en knap på...hihi.
Før jeg begyndte at blogge, havde min mand et job, hvor han absolut ikke ville have findet det foreneligt md at være på nettet på den måde jeg gør. Så der kan jo være mange grunde til den slags ønsker.

Dejligt at læse om alle dine tanker.....og følge med efterhånden.

Go dag herfra.

Annette sagde ...

Lækker forside du har lavet, glæder mig til at se mere:-)

Anonym sagde ...

the unwelcome child ebook http://audiobooksworld.co.uk/Frederick-Toates/m39779/ three narratives of slavery ebook [url=http://audiobooksworld.co.uk/Race-to-the-Moon-In-Their-Own-Words/p25730/]phone ebook reader[/url] zen ebook best dating tips