søndag den 26. juni 2011

Mens jeg venter.

Jeg har har lavet dette indlæg til Scrapsisters blog i fredags, men lægger det også her i håb om, at der er nogle af jer kreative følgere af min blog, der har flere ideer.
Jeg har fuldstændig forelsket mig i Crate papers nye kollektion "Toy Box". Det er desværre ikke kommet til Danmark endnu og det er ikke lykkedes, at skaffe det hjem af de butikker, jeg har spurgt i Danmark, så nu har jeg bestilt det hjem fra USA.
Jeg glæder mig helt vildt til at det lander hos mig og mens jeg venter, er jeg begyndt, at lave pynt selv, der kan passe til kollektionen.

Først skal I se det, jeg har bestilt af Crate serien " Toy box":

Og så til det hjemmelavede pynt. Først har jeg lavet stjerner i kork ved hjælp af Spellbinders. På den ene stjerne har jeg embossed en Hero Arts cykel i sort.

Det næste pynt er også lavet med Spellbinders og Quickutz. Denne gang har jeg brugt filt og kork. V`et står for nevø Victor.

Disse fly er stempler fra Lawn Fawn. De er farvelagt med copics og derefter har de fået Glossy Accent.

Jeg er vild med Hero Arts lace stempler og her har jeg sort embosset dem på Kraft papir og skåret dem ud med en cirkel Spellbinder. Dato stemplet i midten er fra Tim Holtz.

Jeg synes, at sort embossing på Kraft ser godt ud, så jeg gik lidt amok med forskellige stempler. Også her fra Hero Art. Uglen er dog fra Recollections.

Derudover har jeg fundet gamle frimærker frem og nogle af dem har fået Glossy Accent.
Laver I også hjemmelavet pynt? Har I flere gode ideer til drengepynt, mens jeg venter?
Læg gerne et link, til jeres pynt.