mandag den 6. oktober 2014

“Getting to Know You” - Blog Hop.

Jeg er blevet udfordret af Sarah til at deltage i et bloghop, der hedder "Getting to know you" Blog Hop. 
Sarah er en super dygtig scrapper og jeg er så heldig, at arbejde sammen med hende på Scrapsisters.dk, hvor hun er meget effektiv!

Jeg skal svare på nogle spørgsmål om min kreativitet.
Jeg har fået spørgsmålene på engelsk, men vælger at svare på dansk.

1.What creative projects are you currently working on?

Jeg er så heldig, at jeg har tre nevøer og en niece under 6 år. Dem har jeg lavet albummer til i dåbsgave, så dem laver jeg layouts til i 12x12. Derudover laver jeg Designs til Scrapsister.dk og Hobbyboden.dk. Begge steder, er jeg Designer.
Her er et par børne layouts.
2. What inspires your designs?

Nogle gange bliver jeg inspireret af billedet, jeg vil scrappe. Det kan være personen, farverne eller stemningen/oplevelsen. Jeg kigger også meget på andres blogge, Pinterest og gallerier.

Her er et par ferielayouts, hvor jeg bestemt er inspireret af stemningen.
3. What method/process ( if applicable ) do you apply to each of your creative projects, and how long does each project take to complete?

Det er meget forskelligt, hvad jeg bruger af metoder. For tiden kan jeg godt lide, at bruge vandfarver. Det kan være Dylusions, Gelato eller akvarel farver. Derudover bruger jeg meget stencils, Distress ink eller Embossing Paste,
Jeg er en meget langsom scrapper. Jeg tror, jeg bruger 1-4 timer på et projekt, alt efter om det er et kort eller et layout.4. If you had to describe your "signature" style, what would it be?

Ja, det må helt sikkert være CAS, Clean and Simple. Jeg er helt sikkert til det enkle. Selvom jeg laver mange lag på mine layouts, er der stadig meget White Space og enkel opsætning og stærke farver.5. What are the 3 crafting products/tolls you can´t live Without?

Jeg det må helt klart være min skæremaskine, stempler og sværter.

Nu skulle jeg give Blog Hop udfordringen videre til to andre kreative damer. Jeg har valgt:

Lissy Nedergaard: Lissy laver de mest fantastiske ting. Hun er rigtig god til at lege med forskellige teknikker og materialer. Det er altid spændende, at besøge hendes blog. Derudover arbejder jeg  sammen med Lissy i Hobbybodens Design Team og det er en fornøjelse. Jeg har desværre aldrig mødt Lissy i virkeligheden, men jeg håber, at det en dag lykkes.

Den anden scrapper jeg gav den videre til, har ikke meldt tilbage, så det blev til en i stedet for.

Så kig forbi Lissy´s blog om en uge og lær hende bedre at kende.
Karina