tirsdag den 24. april 2012

Smashbog til Madses Nonfirmation.

På lørdag skal min søn Mads nonfirmeres og jeg har lavet en Smash gæstebog til ham. Jeg har lavet en masse forskelligt pynt og lagt det i en kasse sammen med lim og pen og så kan gæsterne skrive en hilsen i og dem der har lyst, kan være lidt kreative.


På næste side har jeg brugt fiskars punchen Cloud til at lave skyerne med. Og så har jeg brugt stempelsættet fra Lawn Fawn Say Cheese too til at lave de små kameraer og teksten. Derudover har jeg brugt Washi tape og lidt papir rester. Billedet er taget oppe foran den restaurent, vi skal holde festen i.


På denne side har jeg embosset en sommerfugl på kraft papir og klippet ud i hånden. Uret bag sommerfuglen er fra sættet CL579 Special time og teksten er fra sættet CL584 All the time. Og som pynt har jeg også brugt stjerner og splat fra sættet Splatter& Stars - All Boy, som jeg synes er det lækreste stempelsæt til mænd/drenge.


Og på denne side har jeg brugt sættet Flying By fra Lawn Fawn. Og her er det meningen, at gæsterne kan skrive en hilsen.  


Her kommer lidt flere uden så meget forklaring.Senere skriver jeg også gæstelisten og menuen i.
Det bliver nok sidste indlæg i denne uge, for vi har travlt med at forberede nonfirmationen. Og vi be´r bare guderne om godt vejr... ! ; )
Tusind tak for alle jeres kommentarer!
post signature