torsdag den 27. oktober 2011

Jeg har vundet!

I dag vil jeg vise to julekort, som jeg har lavet for Kreative fornemmelser.dk.


På det første har jeg hvid embosset CG359 Stitched Greeting og distressed med Distress ink Broken china. Så har jeg stemplet de supersøde rensdyr fra sizzex sættet Holiday Cheer, som både består af stempler og dies. Bluserne er også embosset, klippet ud og sat ovenpå.  Rensdyrene er farvelagt med Copics. Og så har jeg brugt brun Twine.


På det andet har jeg stemplet H5457 Winking Reindeer på kork og klippet det ud i hånden. Baggrunden er lavet på hvidt karton, hvor jeg har distresset med farven Faded jeans og da det var tørt stænket med vand, så jeg fik snevejr. Det flotte tekststempel er fra sættet CL543 Very Merry Christmas.


Her er et lille detaljebilled, så I bedre kan se at jeg har lagt glimmerlim på kanten af snebunkerne.

Og så vil jeg lige fortælle, at jeg er så heldig, at jeg har vundet et online julekorts kursus med nogle af mine Amerikanske guruer indenfor stempling, Jennifer McGuire og Kristina Werner. Kurset hedder Holiday Card Boot Camp og starter den 7. november og jeg vandt det her hos Tami Hartley.
Derudover skal jeg på et dansk online julekorts kursus hos Creative Publishing, som starter samme dato. Jeg får SÅ travlt... på den gode måde ; ) Jeg glæder mig meget til at blive inspireret og lære nyt.
Har i også deltaget i online kurser?

post signature