onsdag den 25. juli 2012

Home from Croatia. Smashing on road.

Vi er lige kommet hjem fra 14 dages sommerferie i Kroatien. Der var 32-36 grader varmt, så vi har fået al den varme, vi kunne ønske os! Men det har været en dejlig ferie og skygge, strand, vand og siesta var med til at gøre ferien perfekt.
Jeg havde taget min meget store Smash bog med (11x13,5" ), sammen med min lille Selphy fotoprinter og en kasse med en masse udskæringer, Washi tape, journaling spots og en masse andet pynt. Det har været sjovt at smashe "on the road" og komme hjem med en næsten færdig dokumenteret ferie.

Vi tog på bilferie i år. Det har været min mands ønske i mange år og med en ny bil, skulle det prøves. Vi havde fået anbefalet camping pladsen "Bi-Village" i Croation af min kollega Pia, som også har store teenager drenge. Når ens børn bliver så store er det jo vigtigt, at der også er noget for dem. Og det var helt sikkert en succes.


Lidt stemningsbilleder fra udturen, hvor Rasmus og Mads underholdte sig med Musik og film på computeren. 
Jeg har brugt nye Ali Edwards stempler. Jeg synes, at stemplerne er perfekte til en bilferie. Og så har jeg brugt Washi tape og sommerfugle fra Studio Calico.
Stemplerne er altså knivskarpe i virkeligheden... det er kun ved fotograferingen, at de er blevet uskarpe.


Jeg har ikke kørekort og derfor valgte vi at lave en overnatning undervejs i syd tyskland. Vi fandt et fantastisk Gasthause. Efter 10 timers kørsel er Wienersnitsel og en seng en dejlig ting ; )
Jeg havde stemplet lidt Amy Tangarine kamera stempler hjemmefra og tekst stemplet foroven er igen et Ali Edwards.


Endelig fremme på campingpladsen i Kroatien, hvor vi havde lejet en 90 m2 lejlighed. Det var rigtig luksus.

Det var alt for i dag. Jeg skal lige finpudse de næste par sider med lidt overskrifter. Der er jo grænser for, hvor meget man kan slæbe med i en lille Nissan Note, når det hele skal være i baggage rummet ; )
Tak for alle jeres dejlige kommentarer på indlæggene, jeg havde lavet forud, inden jeg tog afsted. De var hygelige, at komme hjem til.
post signature