onsdag den 25. juli 2012

Home from Croatia. Smashing on road.

Vi er lige kommet hjem fra 14 dages sommerferie i Kroatien. Der var 32-36 grader varmt, så vi har fået al den varme, vi kunne ønske os! Men det har været en dejlig ferie og skygge, strand, vand og siesta var med til at gøre ferien perfekt.
Jeg havde taget min meget store Smash bog med (11x13,5" ), sammen med min lille Selphy fotoprinter og en kasse med en masse udskæringer, Washi tape, journaling spots og en masse andet pynt. Det har været sjovt at smashe "on the road" og komme hjem med en næsten færdig dokumenteret ferie.

Vi tog på bilferie i år. Det har været min mands ønske i mange år og med en ny bil, skulle det prøves. Vi havde fået anbefalet camping pladsen "Bi-Village" i Croation af min kollega Pia, som også har store teenager drenge. Når ens børn bliver så store er det jo vigtigt, at der også er noget for dem. Og det var helt sikkert en succes.


Lidt stemningsbilleder fra udturen, hvor Rasmus og Mads underholdte sig med Musik og film på computeren. 
Jeg har brugt nye Ali Edwards stempler. Jeg synes, at stemplerne er perfekte til en bilferie. Og så har jeg brugt Washi tape og sommerfugle fra Studio Calico.
Stemplerne er altså knivskarpe i virkeligheden... det er kun ved fotograferingen, at de er blevet uskarpe.


Jeg har ikke kørekort og derfor valgte vi at lave en overnatning undervejs i syd tyskland. Vi fandt et fantastisk Gasthause. Efter 10 timers kørsel er Wienersnitsel og en seng en dejlig ting ; )
Jeg havde stemplet lidt Amy Tangarine kamera stempler hjemmefra og tekst stemplet foroven er igen et Ali Edwards.


Endelig fremme på campingpladsen i Kroatien, hvor vi havde lejet en 90 m2 lejlighed. Det var rigtig luksus.

Det var alt for i dag. Jeg skal lige finpudse de næste par sider med lidt overskrifter. Der er jo grænser for, hvor meget man kan slæbe med i en lille Nissan Note, når det hele skal være i baggage rummet ; )
Tak for alle jeres dejlige kommentarer på indlæggene, jeg havde lavet forud, inden jeg tog afsted. De var hygelige, at komme hjem til.
post signature

23 kommentarer:

Gitte sagde ...

Velkommen hjem. Dejligt at i havde en god ferie. Fine sider du har lavet i din SMASH-bog.

Thanni sagde ...

Velkommen hjem igen - og I kommer jo hjem til super godt vejr :)
Fedt at se de sider du har lavet on the road - jeg glæder mig til at se nogen flere :)

Connie sagde ...

Velkommen hjem igen. Smart at scrappe under vejs. Sidder og for lyst til at lave en Sommerferiedagbog, selvom jeg nu "bare" skal være hjem. Tak for inspirationen.

Flot sider du har lave i din bog.

Ha en dejlig dag, Karina.

Krebsen sagde ...

Velkommen hjem.
Lyder som en dejlig ferie.

Sikken lækker smashbog du har fået lavet og de tekst stempel er for fede.

Rigtig god dag.

May Britt sagde ...

Ej hvor lyder det lækkert med en bilferie... og så ned i varmen... kan jo næsten ikke blive bedre med det kedelige sommervejr vi har haft... og dejlige billeder og SMASH fra turen...

ingejc sagde ...

Lyder til at have været en rigtig dejlig ferie - og en super lækker smash bog du har fået lavet.

Heidi sagde ...

JAAAAAAAAAA hvorfor bor vi ikke tættere på hinanden øv øv - og får scrap besøg idag igen og kunne ha været SÅ hyggeligt :)

SKØN bog og fedt du havde printer mm med, det hele fylder trods alt, og familien syntes okay du scrapper på ferien ;)))) Glæder mig til at se mere sommer kram fra mig

Sandy sagde ...

Wow what a great Smash book Karina.
Wonderful remember for you.
Love them.
xoxo

Charlie sagde ...

Hej igen - dejlig ferie lyder det til. Og du har jo nok at gøre med at læse ALLE de fine kommentarer der er kommet mens du var væk ikke mindst på bloghop indlægget. Endnu en gang TAK fordi du var frisk på at deltage. Glæder mig til at se mere fra ferien.

Vivi sagde ...

Velkommen hjem - ser hyggeligt ud..

Grete sagde ...

Velkommen hjem til lille DK igen, og tak for at i slæbte noget af det gode vejr med.
Dejlige sider du har fået lavet i din smash bog, bliver rigtig inspireret til at lave noget tilsvarende om vores ferie, selv om det måske kun bliver til et par endagsture, så kan man vel godt smashe.

Dorthe sagde ...

Jamen Velkommen retur til Danmark og blogland. Det lyder og ser ud som I har haft en herlig tur. Og så er din Smash bog da bare blevet fed! Sikken et godt minde om turen.

Linda sagde ...

Sikke en skøn næsten færdig scrap bog du har fra ferien, det må bare være så skønt:-)

KFE Design sagde ...

Det er da smart at have en næsten færdig bog, når man kommer hjem. Den ser rigtig flot ud. Jeg har aldrig prøvet den form for scrap, men kan nok ikke lige se mig selv lave det, men man ved jo aldrig

Jean sagde ...

Velkommen hjem igen :)
SEr ud til i har haft en rigtig dejlig tur :)

Sætter du så bare dit kamera kort i printeren og printer direkte når du har den med på ferie??
Det ser smart ud :)

Olivia sagde ...

Velkommen hjem Karina.Denne smash bog bliver du bare super glad for i fremtiden. Det ser super godt ud...og hvor godt kender vi ikke det, at ferien slutter og først måneder efter får vi taget os sammen til at skrive om den....og så er alt næsten glemt! Genial idé med sådan en smash bog!

Lina sagde ...

Velkommen hjem. Ej hvor ser det vare godt ud :) Det må altså være fantastisk med sådam en mini printer. Glad for at høre i havde en god ferie, og jeg glæder mig til at se/læse mere om den.

lonol sagde ...

Godt at ferien var super. Lækker smash du har lavet, og jeg glæder mig til at se mere

nedergaard sagde ...

Lyder som en rigtig herlig ferie, hvor der var lidt for enhver. Jeg synes det er så flot at du kan lave sådan en lækker bog på din ferie... den er fyldt med skønne sider. Jeg tager en masse billeder som jeg tror jeg vil scrappe, men det bliver som regel ved det ;-)
Ha en god aften

Pia sagde ...

super lækker ferie smash,ja smart med den lille printer sådan en hvid en af slagsen står hjemme hos mig og venter på at komme på ferie som sikkert først bliver senere på året. Mem det er jo supert at du kan komme hjem med en næsten feriedagbog, så lækker

Annette sagde ...

Sååå flotte sider du har lavet "on the road". Og her kommer smash-bogen da rigtig til sin ret. Det må være noget sjovere at lave det undervejs, end skulle starte helt forfra, når du kommer hjem. Du har famget nogle gode stemninger.
Og så lyder det da som lidt af en luksustur med hotel og derefter 90 m2.
Glæder mig til flere sider.

Linda sagde ...

Hvor skønt at du har Smashet, og hvor er det blevet godt. Håber jeg engang kan tage mig sammen og gøre det sammen, jeg er bare ikke ret struktureret i den retning.

Heidi sagde ...

Over lækker mega smash :)