søndag den 3. oktober 2010

Indkøb på Convention i Middelfart.

Mit navneskilt til Convention blev meget enkelt, da det blev lavet i sidste øjeblik. Men jeg synes, at det er en rigtig god ide at have et på, så man kan blive genkendt og genkende andre. Jeg mødte i hvert tilfælde mange nye igår, som var lettere at kende pga. skiltet.
Og tak til dem, der prikkede mig på skulderen, så jeg også fik hilst på jer.

Og så til mine scrapkøb. Jeg fik købt to hele blokke med præget karton. Dem glæder jeg mig til at tage i brug. Så fik jeg købt nye plader til big shot maskinen, da den bliver flittig brugt og derfor også godt slidt ; ) Og en lille cirkelpunch. Det hele er købt i Hobbyboden.

Hos Jeans scrap stue købte jeg en masse karton og det skønneste papir fra Basic Grey.

Hos Kreative fornemmelser købte jeg en masse basispapir. Har jeg sagt, at jeg godt kan lide prikker ; ) Og så købte jeg lidt lækre stempler, kork og en rød Distress ink til julekortene.

Jeg havde bestilt dette store stempel fra Stamping up, som jeg bl. a skal bruge til herrekortene.
Og det lille stempel købte jeg hos Unik Scrap og det skal bruges til jule tags´ne.

Og sidst men ikke mindst havde jeg også hjemmefra bestilt en pakke af Henriette med October Afternoon papirer, die cuts, mini alphabet stickers i mange farver og en Distress ink. Mums.
Det var weekendens indkøb. Nu glæder jeg mig bare til at lave noget af det ; ) Er der nogen der ved, hvor man kan købe lidt fritid ; )

24 kommentarer:

Thanni sagde ...

Næ fritidsindkøb kan jeg desværre ikke hjælpe dig med ;D
..men hold da op for en masse dejlige ting du har købt! :).og jeg kan godt forstå du efterlyser lidt mere tid til alt det der skal laves med de nye ting - glæder mig til at se dem i brug efterhånden :)

Pips sagde ...

Øj Øj ... der er da blevet slæbt noget til Sjælland i går også. :) Lækre blokke du har købt! "godt" jeg ikke så dem - hihi. Fritid kan man altså godt få for meget af også - det er heller ikke ønskværdigt *G* - vi er sgutte nemme at gøre tilfredse allesammen.

Maria Krumbæk sagde ...

Super hyggeligt at hilse på dig og snakke lidt :)

Dorit sagde ...

Fede indkøb, det bliver rart at komme i gang med dem, og jeg har da et par brugte feriedage til salg... !!
Håber du fandt det blligste sted for minialfabeterne, 15 kr. var det billigste, så de samme til 27 kr., man skal lige ta' en runde og tjekke priser, før man køber, det er min erfaring !

lam sagde ...

Hyggeligt lige at hilse igår og du er da vidst gået shop amok

Anne Bente sagde ...

wawww så skønne ting og sager

Mio sagde ...

Nøj, hvor har du købt mange lækre ting : ) håber ikke i skal leve af grød resten af mdr tihi....

Glæder mig til at se, hvad du for lavet : )

jayne sagde ...

Hold da helt op.. men du havde jo også mere end en 1/2 time denne gang :-) hi hi

Hvorfor når jeg ser hvad andre har købt opstår der hele tiden nye behov.. Super lækkere ting glæder mig til at se de blive brugt...

ses torsdag

knus

10na sagde ...

Nam, nam nogle lækre ting. Jeg var også ved at købe dottet karton, lige indtil Helle sagde at hun da bare havde købt er dottet embossing folder fra cuttlebug, så sådan en kom med hjem til mig. Glæder mig til at se hvad du har lavet. Som Dorit skriver var der stor pris forskel rundt ved de forskellige forhandlere. Jeg købte også mini alfabeter til 15.-
KH 10na

Karina Beck sagde ...

Hej Dorit og Tina.
Jeg så godt, at der var stor forskel på priserne på de minialfabeter, men de var heller ikke ens...
Mine er rester jeg har købt fra Henriette for 40 kr for alle 9.
Karina

Henriette sagde ...

Ja nemlig Karina! Når andre rydder ud, kan det nemt komme én til gode :) Du har da også fået handlet nogle lækre sager, og jeg glæder mig til at se hvad du får lavet med sagerne!

Vranda sagde ...

Masser af lækre ting du har fået købt. Papiret der var embosset så jeg nu heller ikke lige.. Men nåe.. der skal være noget man ikke ser. Men jeg fik da hilst på dig :o)

Helle sagde ...

mums kan se jeg har købt en af de samme skønne embossede karton hos Gitte.. mums nogle lækre ting...

fritid hvad er det for noget?

Jeanette sagde ...

Så herlig innkjøp, Karina. Ble litt misunnelig på alt det herlige du har fått deg nå, ja. Så nydelige stempler fra både hero arts og stampin' up!

Kos deg med dine innkjøp, noe fritid kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med. Det er vel slik at døgnet bare har 24 timer, og så er man på arbeid og så skal man vel sove og spise litt. Så mye fritid får man vel aldri... :) Knus.

HenrietteH sagde ...

Lækre lækre lækre ting... det har jeg jo allerede sagt, men siger det gerne igen...

Heidi sagde ...

FØRTS hvor var det super super hyggeligt at se dig igen - altid SÅ skønt at få dit skønne smil a se :)
Du gik da hvis shop a mok må jeg sige og waww for lækker lækker sager - det stempel med ransdyr fra heroarts tsk tsk det var udsolgt da jeg kom og sikkert dig der købte det sidste ha ha

Glæder mig allerede til vi ses igen - jeg drømmer om vinde i lotto og bare sidde og være kreativ og hygge med drengene suk

Charlie sagde ...

Ja sikken en god "høst" det stempel med "ukrudstkanten" faldt jeg også for - men tror måske jeg venter med at bruge det til jeg har set hvad du laver med det. Godt vi nåede at få sagt hej selvom jeg ikke var på min stol ret ofte. =0)

Linda sagde ...

Dejligt at møde dig igen karina. Du fik da virkelig shoppet igennem:-) Mine indkøb var meget begrænset, jeg må ha det til gode til SAM, der ses vi vel??

aka sagde ...

Jeg kan godt forstå, dit smil nåede fra øre til øre ! Det var dog en lækker bunke, du har fået købt.
Nu kan vi jo så glæde os til at se tingene brugt på dine næste indlæg.

Hvis du hører om det med mere fritid, så giv mig lige et prej....

Fru Larsen sagde ...

Uha, så mange godt ting du har fået købt, og det ser da rigtig hyggeligt ud! Jeg syntes bare det er svært når man får en masse nyt, for man vil gerne prøve det hele på en gang, livet er ikke altid let :D

Anne Thormose sagde ...

Ej, så det var dig, der købte "mit" Hero Arts sæt med det springene rensdyr.... ;o)

Lækre ting, du har fået købt. Glæder mig til at se, hvad du får ud af både papir og stempler.

Kom så igang sagde ...

Hvor har du købt mange skønne ting, glæder mig til ,at se når du tager dem i brug, men desværre ved jeg ikke hvor du kan købe fritid.

madamtridse sagde ...

Hmm...havde da ellers lagt en kommentar her, men jeg må ha' været så begejstret for at komme tilbage og kigge nærmere på alle de lækre scrapsager du fik shoppet, at jeg glemte at gemme.:)

Marianne sagde ...

Lækre ting - jeg glæder mig til at se brugen af det prægede karton :o) Jeg elsker i øvrigt også prikket papir....