søndag den 3. august 2008

Hjælp til Layouts.

Jeg har ikke gjort det så meget i layouts endnu. Det er fordi, jeg ikke synes, at det er så lige til. Jeg synes heller ikke, at jeg havde de rette billeder. Men lige om lidt skal jeg være faster. Det glæder jeg mig rigtig meget til og forventer, at der kommer rigtig mange billeder at scrappe. Så nu må jeg i gang med at øve mig, så:
Hvor finder i jeres skitser?
Har i nogle gode links til how to altered ting?
Hvem inspirerer jer meget?
Regner med, at der kommer kurser i efteråret i Dreampapers, som jeg kan deltage i, så jeg kan lære lidt.
Jeg vil i den næste tid øve mig og kunne rigtig godt tænke mig konstruktiv kritik. Hold jer ikke tilbage...
Hilsen

13 kommentarer:

Mette sagde ...

mange tak for korter, jeg tror jeg forstår det, ellers skriver jeg lige til dig :) jeg har en side hvor der er mange skitser til Lo og lidt til kort mener jeg :) her er det: link

Kirsten sagde ...

Dejligt, at du vil til at lave flere LO'er :-)
Jeg lader mig mest inspirere af scrapblade og diverse gallerier på nettet. Jeg er nok ikke så god til det med skitser, men der er mange der er rigtig glade for dem.
Noget jeg synes giver god øvelse, er at deltage i diverse udfordringer. Jeg deltager f.eks. i Multi's udfordringer, - ikke for at vinde - det er jeg slet ikke dygtigt nok til - men for at blive tvunget ud i nogen ting, som man ellers ikke ville have prøvet. Bare sådan en ting, som at bruge maling, eller filt for den sags skyld, var da ret grænseoverskridende for mig, da jeg brugte det første gang ;-D
Men ellers vil jeg sige, at det kommer med øvelsen, og jeg synes bestemt du lægger godt ud, så "klø bare på".

madamtridse sagde ...

Jeg får inspration fra alle steder fra Blade, blogs, skitser og gallerier.
Det med skitser kan være lidt svært engang imellem. Har måske fundet en flot skitse men billederne passer ikke helt, nogle gange rotere jeg skitsen. Men tit laver jeg mine egne opsætninger. Jeg ligger billeder op på det papir som jeg vil bruge som bagrund. Roder lidt rundt med ekstra papir der måske skal bruges. Så ligger der lidt, imens jeg tænker over hvordan det færdige LO skal se ud. Men billedet har jo en historie bag sig, det hjælper også tit på hvilket hvilket papir og tilbehør der skal på LO'et
Hvis der er en skitse jeg bare må brug så bruger jeg Picasa2 så jeg kan ændre mine billeder så de passer til skitsen. Når de er ændret og printet så kan de ændres tilbage som da de blev taget.Det er smart.
Jeg har deltaget i 1-2-3-scrap og dreampapers udfordringer. Jeg var også været med i scrapsisters cybercrop d. 22/6 det var lidt af en udfordring men sjovt. Jeg er normalt meeeeget langsom om at lave LO. Men det blev ændret efter den dag.
Det kan du glæde dig til deltage i kursus hos Dreampapers det er rigtig hyggeligt. Der er kan du få meget inspration, tips og ideér fra nogle super kreative piger.
Da jeg startet med at "scrappe" fik jeg afvide at "der er ikke noget der er rigtig eller forkert ved det du har scrappet. Hvis du kan lide resultatet er det det der tæller."
Håber det gav lidt mening det jeg skrev.
Men forsæt bare som du gør nu. Jeg synes det er nogle super flotte LO du har lavet. jeg kan godt lide når papiret passer til billederne. Der du rigtig god til også i dine kort.

madamtridse sagde ...

Hej Karina
Hi hi ja det er bare mig i en nødeskal.;o)
Det kan jo være, at vi ses til en Dreapaper kursus til efteråret.

Forsat god scrapdag.:o)

madamtridse sagde ...

Ps. undskyld men det kunne måske være at jeg skulle tage et stave kursus først. Jeg mente nøddeskal og Dreampapers :o)

lam sagde ...

hm inspiration finder jeg rundt omkring i diverse gallerier på nettet og i scrapblade. jeg er især glad for scrapbooking trend og scrapbooks ETC bladene.

fede skitser finder du bl.a. på www. pencil-line.com
eller
www. pagemaps.com

og så er der jo noget om ordsproget "øvelse gør mester"

lam sagde ...

glemt lige at siger at 12 timer cropsne hos dreampapers er også gode inspirationskilder. Skulle vi være så heldige at løber ind i hinanden der, så hjælper jeg dig gerne i gang.

randi sagde ...

hejsa..
ville lige skrive til dig da jeg kan se du har skrevet på min blog..
de mapper jeg ahr mine dies i har jeg købt i ilka til 15 kr pr stk det kan være 200 dies i en og de er rigtig beregnet til visitkort..

randi

Karin sagde ...

Hej Karina :-)
Jeg bruger sjældent skitser, men finder inspiration i div. scrapblade. Leder tit efter sjove teknikker som jeg så prøver i forskellige sammenhæng.
Der er også udfordringerne på scrapsisters.dk, som kan gi lidt inspiration.
Det er også godt at Blogge rundt fra side til side og der kommer man jo ind på sider som man ikke anede eksisterede. Mange gange er der nogle spændende links på andres blogge.

Åsa/asamia sagde ...

Jättemånga finfina kort här inne. Tack för kommentaren i min blogg.

Anne Bente sagde ...

hejsa Karina
jeg finder inspiration rundt om i bloggene, men det meste kommer efterhånden som jeg laver det,jeg bruger meget sjældent skisser, men putter det bare på loet, og skifter lidt rundt med det, hvis jeg ikke synes det passer :)

Charlie sagde ...

Hej du og tak for din kommentar hos mig. Jeg har købt min Fiskars punch over nettet i en butik i England da det ikke er til at få den i DK. Hvis du er interesseret i at handle samme sted så sig til, så finder jeg adressen.

Charlie sagde ...

OK men husk at du selv bad om den - så ingen klager hvis du ender med at få ondt i visakortet. LOL

http://www.craftsulove.co.uk/punches.htm

Lige nu er den udsolgt kan jeg se, men sidst kiggede jeg hver dag i en uge og så var den der pludselig igen. De har mange andre gode ting og er smaddersøde at handle med. Jeg plejer at handle sammen med en veninde så vi er to om at dele portoen.