søndag den 5. oktober 2008

Stærke farverJeg har i denne weekend prøvet med mere stærke farver, end jeg er vant til. Jeg ser så mange flotte LOer og kort rundt omkring i stærke farver, men jeg kan mærke, at jeg slet ikke føler mig hjemme der. Utroligt, at man kan føle sig hjemme i bestemte farver!! Jeg er nok mere til de dæmpede jordfarver ; )...
Nederste kort er lavet efter Nancy´s Card workshop 5.


9 kommentarer:

madamtridse sagde ...

Hej Karina
Det er nogle rigtige flotte farver du har brugt til kortene. Hvor er det et sødt stempel.
Det er et QK Revolution dies. De er større en de alm. QK. Sommerfuglen er ca. 10x6 cm og der er en hel sommerfugl del der kan sætte under den anden, så den kan blive 2 farvet. Jeg kan lave en til på ons. så kan du se hvordan den ser ud. Men du kan jo tage noget papir med på ons. så kan jeg lave nogle til dig.

Anne Bente sagde ...

ejjjj igen nogen skønne skønne kort.

madamtridse sagde ...

Ja vi kan da finde ud af.Jeg har godt nok en del farveblyanter. Men jeg kan jo lige se dem, det kunne jo være jeg ikke havde de farver.:)
Den er rimelig nem at lave, men nogle gange sidder papiret fast i cutteren.

Charlie sagde ...

Søde "mittetatte" og fine kort - det er da ikke STÆRKE farver - og du er sluppet fint fra det.

Heidi sagde ...

super flotte kort og ja jeg er jo vild med farverne du har brugt ;o)

Silje sagde ...

Tusen takk for kommentar i bloggen min! Måtte jo innom din også. Jeg er helt overrasket over at du kun har scrappet siden, var det januar...Går det virkelig an? Du er jo superflink! Kjempemasse flott inspirasjon her i bloggen din!!

Jeanette sagde ...

Herlige kort! :)

Pia sagde ...

Flotte og meget anderledes end du plejer, kender godt det med at ende op med bestemte farver, jeg er heller ikke til de klare stærke farver

Kornum sagde ...

To så søde kort :)