tirsdag den 25. august 2009

Altered box.


I weekenden var jeg til min bonussøsters og svorgers bryllup. Jeg havde dekoreret låget på en 25x32 æske. Jeg fik gæsterne til at skrive en lille hilsen til brudeparret og så blev æsken forseglet med lak. Brudeparret må åbne den på deres 1 års bryllupsdag.
Det er også denne dag, at brudeparret spiser den øverste del af brudekagen, som har været frosset ned. Kendte i til den tradition??

I må alle have en god dag og tak for alle hilsenerne.

22 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

nøjjjj hvor er den dog flot, og for en super god ide, den må huskes, ha en god dag, glæder mig til at se dig her i jylland :)

Nikolette sagde ...

Hvor er det altså en god idé! De må da være lykkelige over sådan en gave. Det er da i hvert fald et godt alternativ til en gæstebog, som (taler for os selv) man altid glemmer at finde frem!

Pia sagde ...

super god ide og hvor er den flot dekoreret

Sandy sagde ...

Really really beautiful.
Love them.

Tanja sagde ...

Hvor er det en rigtig flot pyntet æske og en rigtig god ide´.... Mon ikke brudeparret glæder sig til at åbne den.... :o)
Jeg kender godt til den tradition med at gemme det øverste lag af bryllupskagen og så skal det spises på deres 1 års bryllupsdag...
Scrapknuzz Tanja

LaChris sagde ...

Fantastisk flot lavet, Karina. Super sød idé! Jo, jeg har også hørt om den tradition med at gemme noget kage til 1 års bryllupsdagen.

Helle Sahl sagde ...

Super flot ser det ud. Jeg kender godt traditionen og synes det er én af de rigtig gode :o)

Hellemor sagde ...

Sikke flot pyntet æske og en rigtig god ide. Jeg kender ikke det med lagkagen, men har selv lavet en æske hvor der sammen med hilsner var to glas en god rødvin og dagens avis.

Kirsten sagde ...

Nej hvor fint......
Det er en rigtig sød idé.
Traditionen med bryllupskagen kendte jeg faktisk ikke, men det er en sjov idé, specielt sammen med at man læser alle hilsnerne :-)

Dorit sagde ...

Rigtig sød æske, kan godt li' blonden og blingen. Kender ikke den tradition med kagen, men det må da være en skøn dag, hvor man kan spise rester og læse hilsner !

Kom så igang sagde ...

Hvor er det låg flot dekoreret .Jeg kender en tradition der ligner den meget (noget med at vennerne skal gøre noget på skift de næste 12mdr.) og det med bryllupkagen har jeg også hørt om

Charlotte sagde ...

Hvor blev den flot. Nydelge farver og meget romantisk med blonden!
ja, jeg kender godt den tradition - var selv igennem den da L og jeg blev gift. Det var så sjovt at læse alle de små tekster fra gæsterne! :-)
jeg er sikker på at de to nygifte vil hygge sig om et år med både bryllupskage og lidt god læsning.

Jeanette sagde ...

Denne var virkelig lekker, Karina. Hvis du vil, kan jeg sikkert sende deg et trykk av stempelet mitt, såfremt det er en kvinne som du skal i konfirmasjon til??? Jeg trykker på glossy papir, så kan du evt fargelegge med distress (hvis du har). Eller la det være slik. Jeg bruker timber brown fra stazon. :) Si fra om du ønsker et slikt trykk!

sonja sagde ...

Hvor er den blevet smuk og en smuk ide,med alle hilsner,du er bare så dygtig.godaften

Hellemor sagde ...

Du spurgt til tekststemplet på mit sidste kort og det er fra Hero Arts, fra den samme pakke som paddehattene (sending happy thoughts). De kan købes ved Pia - http://kreativefornemmelser.dk/clear-stamps-1/

Mange tak for din søde kommentar.

Ha´ en god dag.

Margit sagde ...

Sikke en sød idé... kendte hverken den ene eller den anden tradition, men vil "skrive mig den bag øret". Vi har stadig to ugifte sønner så måske... ;o)... en dag ???
Man kan da HÅBE!!!
Æsken er SUPER flot og romantisk. Og den blonde sætter lige en prik over i'et.

Linda sagde ...

Det er en super god idé med den "gemme" boks.
Vi ses d. 5/9...

scrapping jayne sagde ...

Hej Karina

super go ide, har selv kæmpet med at lave en æske hele denne uge.. skal til min far`s sølvbryllup Lørdag.. så hvis det lykkes og lave den så bruger jeg da din ide` selvom det er et sølvbryllup :-) Men æsken er flot også dine Herrekort, som er den stil jeg elsker.. go Torsdag..

Anonym sagde ...

ja jeg kender godt den tradition at man gemmer noget af kagen og spiser den på 1 års dagen :)
Og det er bare en super flot æske og en meget sød ide :)

Vibeke sagde ...

Så utrolig flott!! En kjempeflott ide:) Herlig:)

Sarah sagde ...

Fantastisk flot!
Det er en super god ide...

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en fin æske!