torsdag den 3. juni 2010

Så har jeg også prøvet det... LO nr. 67

Ja, så har jeg også prøvet at sy på et layout. Jeg har ville prøve det så længe, men syntes, at det var lidt besværligt at hente maskinen frem fra kælderen ; ) Men jeg synes, at det er en flot effekt. Jeg har liftet layoutet, men kan desværre ikke huske hvorfra. Kender i det at blive facineret af noget og så lave det som foretrukne? Dem har jeg ca 700 af.. ; ) Problemet er at nu kan jeg ikke huske, hvor de kommer fra. Hvad gør i for at huske det?

Billederne er fra Rasmuses nonfirmation. Min Nevø Victor er altid lidt genert, når han kommer, men det går hurtigt over.

Grundpapiret er fra Basic Greys nye papirserie Basics. Jeg er vild med det! Jeg har farvet lidt prikker hen over papiret med copics, men det kan ikke anbefales, da det flyder ud i papiret...
Resten er det lækre October Afternoon. Sommerfuglene er en punch fra Martha Stewart. De to borderpunches er fra Fiskars.

Læg gerne en kommentar, det er så hyggeligt ; )

24 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er det super flot og bare oser af sommer :o)Kender det alt for godt det med at huske hvor man har liftet - jeg er total dårlig til det så måske jeg lige skal lure hvad andre gøre ;O)

Rigtig god dag til dig

Sandy sagde ...

Oh Karina your Lo is darling.
So precious photo´s. Love it.

Have a lovely day my friend.

Charlotte Ravn sagde ...

Skønt LO og ja det giver en dejlig effekt at sy på maskine. Min har desværre drillet de sidste gange jeg har prøvet, så den er lagt lidt på is! Måske skulle jeg finde den frem igen og få den til at makke ret!
Når du gemmer billedet af det du vil lifte, kan du fx. give det adressen som navn, altså Gem som xxx.blogspot....

Sarah sagde ...

Jeg elsker min symaskine... Kan slet ikke undvære den. Men den står også fremme hele tiden.

Super flot LO...
Jeg tror måske det er dette LO du har brugt som inspiration. Jeg har nemlig også gemt det som favorit!
http://www.studiocalico.com/forums/galleries/show/25152

Sarah

Anne Thormose sagde ...

Uha, ja. Jeg har også RIGTIG MANGE layouts, kort m.m. liggende på min pc, men aner ikke hvor de stammer fra. Det er jo så nemt, bare at højreklikke og sige "gem som". ;o) Har desværre ikke nogen god løsning, der ikke kræver endnu mere tid ved pc´en.

Lækkert layout, du har fået lavet. Det ser rigtig godt ud med syningerne. Måske skulle man selv hive maskinen frem fra gemmerne. ;o)

Maria Krumbæk sagde ...

rigtig flot LO i nogle dejlige farver!

madamtridse sagde ...

Ej et skønt sommerLO. Ja det se super godt ud med syninger på. Vild med det papir. Tror jeg må lifte. :) Så husker jeg lige at skrive hvor jeg lifter det fra. For jeg kender det godt med at glemme hvor jeg har fundet LO'et henne.
Du må ha' en skøn sommerdag
Vi ses :)
Knus

Sivsko sagde ...

flot LO og jeg har det på samme måde med symaskinen, jeg synes det er vildt flot, men gider ikke tagen den frem hele tiden.
Jeg har en Skitse bog med billeder af de LO og kort jeg synes jeg vil lifte fra og under billede skriver jeg hvem der har lavet kortet/LO'et. Men ind imellem glemmer jeg det også kan jeg heller ikke huske hvor jeg har dem fra
Krammer Heidi

Helle Kjul sagde ...

Rigtig flot LO ,ser godt ud med syningerne. Skønne billeder :)
Fotsat god dag.

Susanne sagde ...

Så fint LO:)Jeg har en mappe i word hvor jeg kopierer gode idéer ind - og prøver så at skrive navn, blog eller andet ved, men det er efterhånden sjældent jeg gør det efterhånden. Jeg prøver at komme i bund i det jeg allerede har liggende;)

Tak for kigget og tak for kommentarern på min blog den anden dag:) og du har ret - kommentarer på ens blog er bare hyggeligt:)

Marianne sagde ...

Det er vanvittig lækkert, Karina :o) Og de små sommerfugle er SÅ søde...
Jeg gemmer ikke LOs på min computer. Dels fordi jeg - som dig - ikke kan huske dem igen - og dels fordi jeg synes, at der går for lang tid med at slette dem, når jeg alligevel mister interessen for dem (lidt doven er man vel :o) I stedet for gemmer jeg hele gallerier og evt. blog-indlæg som forestrukne i venstre side af min internetside (ved ikke lige, hvordan det ellers skal forklares). Eller jeg laver en lille notat med en idé eller skitse og smider den et eller andet sted, hvor den så senere kan dukke op til inspiration - eller irritation :o)

Anonym sagde ...

Død nuttet lo. Jeg elsker også effekten fra symaskinen, men er også for doven:)
Jeg gemmer faktisk loer på min pc, så ændrer jeg lige navnet på billedet til ejerens navn. Det er rigtig som marianne siger at man tit når at miste interessen, men jeg er blevet bedre til at få liftet loet eller detaljen rimelig hurtigt, og så få slettet loet igen.

Jeanette sagde ...

Utrolig lekker layout, Karina! :) Så herlig at du har prøvd å sy! :) Den var veldig fin i allefall. Ha en flott kveld.

Gitte Hagemann sagde ...

Jeg synes, at det er noget af det sværeste at lave LOs udelukkende, eller næsten udelukkende, med mønsterpapirer...her passer det bare så super til billederne, fordi de har det smukke grønne græs, som giver LOet ro og et sted at fokusere.

Guro sagde ...

Nydelig LO!!! Flott med søm :-)
Nydelig bilde du har brukt, barn er herlige.
Ha en fin ukeslutt.
Klem Guro

Hellemor sagde ...

EJ, et super flot layout. Det ser godt ud med syningerne og giver en god effekt.

Kender godt det med at have gemt nogle ideer og ikke lige få skrevet ned hvor de stammer fra. Jeg kan desværre ikke give dig en løsning, da jeg selv er et drys.

Grete sagde ...

Det er et Super flot LO, rigtig sommerlig.
Ja jeg kender det godt, jeg kan heller ikke huske hvor jeg får alle de gode idér fra. Jeg er begyndt at lægge nogle af dem ind i et dokument, og så skrive navn ved.

Susanne sagde ...

Virkelig Super flot, dejligt at få prøvet noget af det man længe har haft lyst til.
Jeg husker gerne hvor jeg har liftet det fra, da jeg gerne laver det lige efter at jeg er blevet inspireret, til gengæld får jeg aldrig skrevet hvilket papir/matrialer jeg har brugt.

Femmy sagde ...

beautiful lay out!! have a nice weekend!

Lina sagde ...

Ej hvor er det baer et superskønt lo. Skønne skønne farver.

Benita sagde ...

LÆkkert forårslayout. Elsker farverne.

Jeg lifter sjældent og hvis jeg gør, så er det mest en detalje eller et farvevalg eller en teknik, og der har jeg længe glemt hvor jeg har fået inspirationen fra. SÅ jeg er også elendig til at huske at give credit til den der har inspireret mig - desværre!

Pia sagde ...

super flot layoit med lækre syninger

Margit sagde ...

Hvor herligt LO med V. - og hvor er han kær. Jeg har også svoret længe at jeg skal sy på et LO... ;o/ Må vist snart ta' mig sammen!!
Er også vild med papiret fra BG.

Jane sagde ...

Hej Karina Et rigtig dejligt LO. Det er sommer i fuldt flor og sikke en dejlig lille steg du har der. Jeg kan desværre ikke styre min maskine når der skal sys i karton. Det bliver meget pænere synes jeg og så går det alt andet end lige også hurtigere. Ha en dejlig dag