lørdag den 31. juli 2010

Bornholm.

I år har vi valgt at holde sommerferie i Danmark. Den første uge holdt vi på Bornholm. Der er bare så smukt med havnene, skovene, markerne og klipperne. Vi spiste tit frokosten på et Røgeri. Varmrøget laks og sild er det bedste fisk, der findes. Fantastisk måde, at starte ferien på.
Hvad går du og laver? Får du scrappet? Der er så stille rundt omkring på bloggene og på scrapsisters for tiden....

I må alle have en god sommer og tak for alle kommentarerne, som var dejlige at komme hjem til.

17 kommentarer:

Dorit sagde ...

Wauw, det er jo min føde-ø, kender godt det meste: rokkestenen, røgerierne, Hammershus, Østerlars Kirke. Der er skønt på Bornholm, og lige netop i de dage er jeg ved at finde billeder af min mormor og morfar, da jeg har en fætter, som er ved at skrive familiens krønike.
Ja, der er stille rundt omkring, men godt for det, så hygger familierne sig i sommeren. Jeg får ikke rigtig scrappet, men er ved at lave et LO af violinpigen fra Aix, men jeg flytter lidt rundt med tingene, og måske ender det med, at jeg laver det hele om. Vi har ikke ferie igen før de første 14 dage i september, så sommeren er noget lang...

Pips sagde ...

Lækre feriebilleder! - Der er skønt på Bornholm, jeg var der for et par år siden.
Tak for den lækre Candy :) :) den er jeg bare glad for!
Rigtig god weekend!

Tanja sagde ...

Sikke nogle gode feriebilleder... :o)
Det er SÅ skønt på Bornholm!!!
Scrapknuzz Tanja

Engel sagde ...

Kære Karina... Bornholm er bare SÅ skøn... og det er nogle fantastisk skønne billeder du fragter med hjem. Glæder mig til at se dem scrappet :o)
Knus
Engel...

Sanne sagde ...

Hej Karina
Skønne billeder fra Bornholm - den dejlige ø!
Vi er også just hjemvendt fra Sverige!
Kram Sanne

Sofie sagde ...

Åh det lyder hyggeligt. Jeg har været der engang med skolen engang for maaaange år siden og jeg vil SÅ gerne derover igen;0)
ja, jeg har virkelig ikke været en god blogger næsten i 2 måneder har jeg mere eller mindre holdt ferie herfra og heller ikke scrappet. Men jeg har lavet en lille bitte smule på det sidste og har lige pakket tasken med stempel motiver til en hyggelig weekend med Annette fra Sjælland som er i det jydske;0)
Knus og fortsat god sommer

Marianne sagde ...

Skønne, skønne billeder :o) Håber I havde en lige så skøn tur derover, som vi havde :o)

Karina Bunkenborg sagde ...

Bornholm, det er godt nok længe siden jeg har været der, så det var måske noget der skulle prøves engang. Røget fisk er i hvert fald lige mig. Sikke nogle flotte billeder du har taget. Ja der er lidt stille for tiden alle steder men det er nok fordi vejret er godt og så farer vi udenfor. Jeg har slet ikke haft tid eller lyst til at scrappe i min ferie men nu skal der snart scrappes feriebilleder. Ha en god dag vh Renne

Femmy sagde ...

have a great summer Karina!!

Margit sagde ...

Super lækre feriebilleder fra solskinsøen... et herligt sted at holde ferie... det har vi også gjort et par gange og ja... der er lidt eventyr over det i mine øjne... Ren hygge SÅ mange steder... og så er jeg også vild med laks og sild i røget udgave...
Får mest lavet lidt kort pt. det er ikke så "krævende"... men måske skulle jeg kaste mig ud i noget fra weekend'ens tur ;o)
Nyd dagen og fortsat(?) god ferie...

Hellemor sagde ...

Det er nogle dejlige billeder fra Bornholm. Vi er vild med bornholm og har holdt ferier der et par gang. Det er efterhånden nogle år siden vi har været der sidst. Vi har altid boet i Gudhjem.

Benita sagde ...

Dejlige billeder fra Bornholm. jeg har endnu aldrig været der. Så vores ferie kommer helt sikkert til at gå dertil på et tidspunkt.

I år var vi igen igen på fanø i mine forældres sommerhus, og resten af tiden har vi været hjemme. Der var en del ting der skulle ordnes hjemme.

Så længe vores børn ikke er ældre bliver vi i Danmark eller nordtyskland, hvor vi max skal køre 3 timer.

Cecilie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Cecilie sagde ...

Det ser ud som om I har haft dejligt ferievejr på Bornholm. Det er 100 år siden, jeg har været på Bornholm, desværre.

Ja, bloggene er stille. Men det varer nok ikke længe, inden vi alle er i gang igen. Det er nok noget med sommeren, der spiller ind ;o) Selv har jeg fået tiden til at gå med at flytte om i lejligheden og lave ny blog. Og så er jeg så småt i gang med kortene igen. Mon ikke scrapperiet kommer igen snart.

madamtridse sagde ...

Sikke nogle skønne feriebilleder fra jeres Bornholmstur. Der er bare så hyggeligt der ovre. Jeg kender bare så mange der har været på ferie der ovre iår. Desværre ikke mig..:(..det er et feriested jeg meget gerne vil tilbage til igen. Det er mange år siden jeg sidst var der.:)
Du må forsat ha' en skøn søndag aften.:)
Knus

lam sagde ...

Lyder til I har haft en skøn tur til Bornholm. ja du har ret der er stille på de forskelige blogs, mon ikke haven og udeliv trækker her i ferien.
Jeg har ikke selv fået scrappet det helt store, men håber da snart at komme igang igen

Anne Thormose sagde ...

Hvor ser det ud til at have været en rigtig hyggelig ferie. Vi er netop kommet hjem fra Djursland, så hverdagen er også så småt ved at indfinde sig her - tror dog lige, at jeg tager en kort dag på arbejdet, så pigerne ikke skal være i SFO hele dagen. ;o)