lørdag den 7. august 2010

Henne StrandSå er ferien forbi. Vi er lige kommet hjem fra en uges ferie ved Henne Strand. Vi boede i et superlækkert sommerhus 250 m fra Vesterhavet. Der var simpelthen så skønt. Flot natur, sol, vand, strand og så var der dejlig stille ; )

Vi har været ude på nogle dejlige gåture i skov og strand og så har vi bl.a været i Søndervig og se sandskulpturer. Imponerende flot arbejde.

Mandag er det tid til arbejde igen. Hvor blev de 3 uger af....

15 kommentarer:

aka sagde ...

WooW hvor flotte sandskulpturer. Jeg troede lige, det var fra Egypten.
Det ser ud som om, I har haft en dejlig ferie, så det kunne vel bare blive ved......?
God arbejdslyst på mandag.

Lina sagde ...

Sikke nogen skønne billeder, og helt fantastiske skulpturer. Der bliver lidt at skrappe :)

Kirsten sagde ...

Ja, der er dejligt her ovre hos os i "det mørke Vestjylland" ;-D ;-D
I har nu også valgt et lækkert sted at holde ferie, Henne er super dejlig. Fede billeder I har taget. Vi var på Sandskulpturfestival i Søndervig forrig år, jeg har iøvrigt lige lavet et LO med nogle af billederne. Glæder mig til at se nogle af dine billederne på LO'er :-D
Go' arbejdslyst fra på mandag.

Dorit sagde ...

Ja, det ligner noget fra Egypten... ser ud som en rigtig afslapningsferie, så det blir drøjt, når vækkeuret larmer mandag morgen !

Maria Krumbæk sagde ...

Ligner og lyder til en rigtig dejlig ferie - det er nogle dejlige billeder :)

Maria sagde ...

Det ser ud som en god og solrig ferie i har haft. Man skulle ikke tro i "bare" har været i Jylland, du kunne sikkert sagtens have bildt os ind at det var Egypten du kom hjem fra ;-)

Linda sagde ...

Det ser da virkelig ud til at i har hygget jer. Jeg elsker det område omkring Henne strand. Vi var over og se sandskulpturen for 2 år siden, et rigtig flot syn. God arbejdslyst når det igen bliver rigtig mandag.

Margit sagde ...

ØJ, øjjjj... sikke flotte billeder med sandskulpturer og feriestemning.
Så blegner den vi så i Hundested en smule ;o)
God arbejdslyst fra på mandag....

Fru Larsen sagde ...

De sandskulpturer gad jeg godt at se IRL - det er godt nok imponerende..

pia overgaard sagde ...

Dejlige ferie billeder. Der er nemlig skønt ved Henne. Jans familie har sommerhus ved Grærup - tæt ved. Super skønne strande :-) og dejlig natur!
Ja - forstår heller hvor de 3 uger blev af :-)

madamtridse sagde ...

Waouw nogle fantastiske flotte og store sandskulpturer. Skønne billder fra jeres ferie ved Henne Strand. Der er til mange skønne LO's.:)
Du må ha' rigtig god arbejdslyst på mandag
Forsat rigtig dejlig weekend.
Knus

Marianne sagde ...

Der er nemlig rigtig skønt. Er selv vokset op ved stranden - bare ca. 50 km nord for det sted :o) Dejligt, at I havde en god ferie... Og måske man skulle overveje også at tage ungerne med ned og se sandskulpturer?? :o)

LaChris sagde ...

Ja man er ikke i tvivl om, at I har haft en skøn ferie...sikke mange dejlige billeder...der bliver noget der skal scrappes hva! Det er helt fantastisk med de sandskulpturer, det vil jeg gerne se irl engang. Nyd nu den sidst dag inden hverdagen tager over i morgen. KNus.

Hellemor sagde ...

Øj, nogle skønne billeder. Det er så fantastisk hvad kunstnere kan lave i sand. I flere år var der sandskulpturfestival i Blokhus. Det er en oplevelse at se.

Det var ikke tosset med et sommerhus så tæt ved vandet.

God arbejdslyst i morgen.

Sanne sagde ...

Hej Karina! Godt at høre at I har haft en dejlig ferie. Fantastiske skulpturer - wow!!!!
Jeg er ikke kommet igang med at scrappe efter ferien - synes ikke rigtig jeg er i stødet, men det kommer vel igen. God søndag!
Knus Sanne