søndag den 10. oktober 2010

Kan du gætte....

hvor jeg har været henne? Jeg var omgivet af farvestrålende grønsager, alle slags nødder og tørrede frugter, håndsyet tøj, masser af krydderier, slagtere, købmænd o.lign....


Jeg var i Fyns bazar i Odense i går. Et fantastisk sted med masser af atmosfære. Jeg fik købt nødder og tørret frugt, men ellers gik jeg bare og nød indtrykkene og følte, at jeg var i et helt andet land.

Jeg er i gang med at lave ting til Scrapfestivallen på Scrapsisters.dk. Hvad får du søndagen til at gå med?

13 kommentarer:

HenrietteH sagde ...

Nej, hvor ser det spændende ud..
Det må have været en sjov oplevelse..

Linda sagde ...

Jeg gættede med det sammen på Bazar Vest lige da jeg så det. Men det er jo den vi har i Århus. Altid et sjovt sted at handle, med mange sjove ting og sager. Godf søndag til dig Karina :0)

pia overgaard sagde ...

Jeg troede også lige at du var i Århus :) Lækkert lækkert sted - her kunne jeg godt gå lidt amok.
God søndag og god fornøjelse med scrapfestivalen.
Jeg har et par hængepartier med nogle kort, som jeg SKAL have lavet og så må jeg en tur på lossepladsen senere med pap efter en tur i Ikea igår :)

Mio sagde ...

Ej hvor ser det bare hyggeligt ud : ) spændene ting, hvis man ikke lige kunne skimte de DK priser, ville man ikke tror at det var herhjemme : )
God fornøjelse med festivalen, jeg prøver også at hænge på : ))

Hellemor sagde ...

Nej, det ser hyggeligt ud. Jeg har aldrig været der.

Her går søndagen med at vente på/pakke færdig til Ane (min datter) skal til Firenze kl.16 i dag. Hun skal med gymnasiet på klassetur.

aka sagde ...

Det ser jo helt eksotisk ud ! Jeg har aldrig været i sådan en bazar. Der skal man vist til de store byer - haha.

Her puster vi ud ovenpå julemiddagen ! Og oprydningen efter. Utroligt så fedtet alt bliver.
Og lodsepladstur med haveaffald og supermarkedsindkøb. Spændende ? NEJ DET ER EJ.
Og så har jeg ikke fået prøvet alle stempler osv fra convention-indkøbene, så jeg håber jo dagen bliver så lang, at jeg når det !!!

Dorit sagde ...

Har været flere gange i Bazaren i Odense, man føler sig virkelig hensat til et andet land lige så snart man træder inden for porte, men jeg synes de har mange spændende grøntsager og ikke mindst købmandsforretningerne med de eksotiske krydderier, sjove bønner korn og kæmpestore glas med syltede frugter mv. Og ikke mindst shoppen med alle de tørrede frugter og forskellige nødder, uhm, nogle er endda fedtet ind i chokolade, bomme-lom.
Hvad jeg laver i dag ? jeg har været med ude i haven og hjælpe med at tage kartofler op, og plukke de store hoveder af vores solsikker, så fuglene har lidt til vinger. Nu skal jeg i gang med at bage en ananaskage med chokolade, men den bliver med appelsin i stedet, for jeg har nogle jeg skal have brugt.
Ellers ved jeg at jeg i eftermiddag får min søndagsdepression ved tanken om at jeg skal på job i morgen, hi-hi... ville hellere blive hjemme og lege med alt mit papir !

LaChris sagde ...

Ih hvor ser det skønt ud...også lige et sted jeg ville kunne li at slentre rundt. I dag sidder jeg og laver julekort, såmænd :O) Ha en god søndag.

Charlie sagde ...

Hvor ser det eksotisk og skønt ud - er du nu derovre igen din "rendemaske". =0)
I dag søndag har jeg besøg af min datter og vi laver julekort i nogle timer - hun havde sådan en sød ide som vi bare måtte prøve af og jeg holder pause lige nu for at lægge den må min blog. God søndag til dig.

Nikolette sagde ...

Måske vi skulle lave en facebook gruppe "sådan et marked vil vi også have nær København!" GG

Margit sagde ...

Wauwww... sikken et farveorgie... det ser helt sydlandsk ud... troede et øjeblik du havde været i Marokko ;o)...
Lækre billeder der skriger på at blive scrappet =0)
Jeg har været med til Viggos 6-års børnefødselsdag (med en hjælpende hånd)... lavet lidt stafet og skåret kage (som jeg bagte i går).
Smukt vejr, når dagen skulle holdes i skoven, selvom solen kun var fremme den sidste times tid.
God søndag aften... og go' ny uge.

Lina sagde ...

Ej hvor ser det godt ud - endnu en god grund til at tage til Odense :)

Anne Thormose sagde ...

Så må jeg jo pinligt tilstå, at jeg kun har været i Bazaren en enkelt gang - og det er taget i betragtning af, at jeg arbejder næsten lige ved siden af.... Dog ligger Grønttorvet en lille smule tættere på, så det er som regel der, jeg smutter hen, når der skal købes frugt i frokostpausen.
Men jeg har lovet pigerne en tur i Løvens Hule (hvis jeg når at blive rask) i efterårsferien, og det ligger jo lige ved siden af Bazaren, så mon ikke vi kigger forbi der - og så skal vi da have kameraet med.
Charlotte har været der masser af gange med min mor, og snakker konstant om deres appelsiner.... ;o)