torsdag den 2. juni 2011

Jeg har været på kursus.

Tirsdag aften var jeg på kurses hos Love2scrap. Det var deres nye dygtige designer Trine Brandt-Lassen, der stod for kurset, som var et skitsekursus. Jeg er ikke vant til at følge en skitse, men måske jeg skulle gøre det noget oftere, for jeg fik lavet tre layouts på to timer incl. Trines undervisning. Det er stort for mig.
Jeg nåede dog ikke journaling på nogen af dem. De er kommet på i dag ; )


Her får i skitsen, og som i kan se har jeg vendt den 180 grader:


Collagen er fra kurset og her kan i se lidt af de andres tolkninger af skitsen:

Jeg er godt frustreret over at der stadig er problemer med blogger, for der er rigtig mange blogge, jeg kun kan kommentere på, som anonym. Men da mange af jer ikke tillader anonyme kommentarer, må jeg desværre gå forgæves. Så jeg håber, at de snart løser det.

Er i lige så heldige som jeg, at have fri i morgen?

16 kommentarer:

Anette sagde ...

3 layouts på 2 timer? WOW! Utrolig fin den du viser oss her!

madamtridse sagde ...

Waouw 3 LO på kun 2 timer hold da op. Hvor er det bare smukt og enkelt. Jeg kan godt lide at du har vendt skitsen. Jeg havde også tænkt på at tage på det kursus med jeg havde ingen barnepige, manden var til generalforsamling.:O) :O)

Sikke et skønt LO med Victor. Lækre detaljer. Vild med det lille fly fra Lawnfawn. Det ligge også snart på mit scrapbord ;O)
Glæder mig til vi snart ses igen
Rigtig god fridag imorgen.
Knus

Jeanette sagde ...

Lekker layout, Karina. Og så mange layouts på så kort tid. Kurs er alltid inspirerende å delta på. Ha en fin fridag i morgen. Her er det også fri. Planleggingsdag i barnehagen. Knus.

Tinitten sagde ...

Hejsa

Kom lige tilfældigt forbi, hvor er det super kreativt det du laver. Her kigger jeg ind igen.

Hilsen Tine

aka sagde ...

3 layout på 2 timer ! Det er da utroligt. Meeen der er heller ikke så mange ting på, som vi normalt ser hos dig. Det er ikke ment negativt - for dette er også fint.
Og det ser hyggeligt ud med det kursus...heldige dig.
God fridag - og weekend fra en der også er heldig.

Anonym sagde ...

Øj, øj... helt anderledes og super flot...
Her kommer virkelig fokus på billedet. Sjovt at se alle de forskellige "løsninger" på samme skitse... som ser fin ud... den må vist prøves ;o)
Ja... blogger er ret dum... men jeg er begyndt at skrive under og trykke anonym (just in case)... så er jeg fri for at skulle "forfra"...
Nyd fridagene =0)
Knus fra Margit

HenrietteH sagde ...

Herligt med et godt og lærerigt kursus - og sikke et smukt resultat..

Mio sagde ...

Hold da op 3 loér på 2 timer det er da ret vildt : )
Ser du til at det har været et rigtig godt kursus, spændene : )
Dejligt ser dit Lo ud skønne farver og skitsen vil jeg da liiige låne : )
Rigtig dejlig sommerdag

Lina sagde ...

Hvor er det bare et skønt layout. Fed detalje med blomsten der går imdover billeder. Og ja, kan godt forstå dine frustrationer med blogger. Jeg blev selv så frustreret at jeg til sidst endte med at 'hoste' min egen blog med Wordpress' teknologi. Så nu er det kun mig selv der kan lave rav i den ;)

Dorit sagde ...

Somme tider skal der ikke så meget til, før det er fint, enkelt og sigende alligevel. Kunne også godt tænkte mig at lære at bruge skitser, for det har jeg aldrig gjort, bygger mine LO'er op fra bunden.
Og NEJ, jeg har været på job, har dog fri kl. 13 3 ud af 4 fredage, så det er rigtig ok i dag, når vejret nu er så fint og sommerligt.
Jeg har (vist) ikke problemer med blogger, men jeg har problemer med at få mine kommentarer på hos jer som vælger, vi skal bruge profil....synes det er lidt besværligt.

Monika Reeck sagde ...

what a great LO...thanks for looking at my Empty blog dear...I am busy with my school ;) nearly no time to making cards :) hugs

FruMaansen sagde ...

Fantastisk lækkert LO - simpelt med med fine detaljer! Jeg elsker selv at bruge skitser som udgangspunkt for mine LOs, ender sog tit et helt andet sted end skitsen :-)

Ja blogger er faktisk også ved at tage pippet fra mig. Har fundet ud af at jeg har færrer problemer med at skrive beskeder hvis jeg ikke står som "fast-logget-ind" eller hvad det nu hedder...

nedergaard sagde ...

Super flot og enkelt (posetivt ment) LO... 3 lo'er på en aften er mange. Jeg tager 3 dage til en. Jeg går altid ud fra en skitse, men mange gange ender det med at blive noget helt andet.
Ha en dejlig varm dag!!!

Femmy sagde ...

beautiful lay out!! have a good sunday!

Kom så igang sagde ...

Et rigtig flot Lo du har lavet.

Anonym sagde ...

Hej Karina, jeg tror skisme jeg ville lifte dig og prøve og se om man kan nå lidt mere en mange gange et 1/2 lO På en aften. Dit LO er super flot. Tak for din hilsen på bloggen - trods problemer. Det er det samme her - rigtig træls.
Hilsen Linda fru ballegaard