fredag den 22. januar 2016

Floating Market - Vietnam.


Så blev det fredag igen og jeg vil vise et layout fra Vietnam denne gang. En af vores rigtig gode udflugter i Vietnam var, da vi var et par dage på en stor træbåd med 15 kahytter. En af turene derfra var til "det flydende marked" på Mekong Deltaget. Det var rigtig mange både med forskellig frugt og grønsager. Her handlede de lokale og engang imellem, kom der også nogle over til os og solgte frugt.
Damen her solgte Pomelo.

Jeg har brugt et hvidt karton som base. På midten har jeg ved hjælp af min Ink Tool brugt blå Distress Ink. Stemplet jeg har brugt, er et gammelt Hero Arts stempel. Jeg har brugt blå og gul Distress Ink på stemplet og sprayet med vand, inden jeg stemplede. Jeg har liftet et layout fra Pinterest.

God fredag.
Karina


4 kommentarer:

Pia Larsen sagde ...

Rigtig, rigtig fed & flot baggrund du har lavet. Det passer så utroligt godt til billedet :)

Kirsten F. Eriksen sagde ...

FLot baggrund. Når jeg ser dit LO kan jeg ikke lade være at tænke på vores tur til Vietnam. Der lærte jeg nemlig at spise pomolo - havde ikke smagt den tidligere.

Gitte sagde ...

Flotte ting du har lavet siden jeg var her sidst.

Kirsten sagde ...

Igen et dejligt harmonisk layout, jeg nyder at se dine rejse-layouts, man få helt lyst til at komme til Vietnam på et tidspunkt. Det lyder spændende med et par dages flodkrydstogt :-D