fredag den 5. februar 2016

Hoi An - Vietnam


Dagens layout er virkelig enkelt. Når man som jeg har planer om at lave et Vietnam album med omkring 300 billeder, så må nogle af dem nødvendigvis blive meget enkle. Det her billed er taget i Hoi An udenfor en lampebutik. Hoi An er en gammel historisk lille havneby. Den er meget smuk og kendt for deres håndlavede silkelamper.

Jeg har brugt træpapir, da jeg synes det er perfekt til, hvad jeg forbinder med Vietnam og især Hoi An. Blomsten er Stokroser, Hollyhocks fra Impression Obsession.

God weekend til jer. Skal I være kreative? Evt til ScrapNdream?

Karina5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Fint og enkelt LO :-D Det lyder som en fantastisk spændende tur i har været på. 300 billeder der skal scrappes er meget, men jeg håber vi får mange af dine LO'er at se. Det er så dejligt med noget LO-inspiration.
Ingen ScrapNdream til mig, for det første er der for langt, for det andet skal jeg arbejde i denne weekend. God fornøjelse hvis du skal afsted :-D

Ann Weiss sagde ...

Lækkert layout :)

jeg har svaret på din kommentar på mit blogindlæg ;)

Kirsten F. Eriksen sagde ...

Det er spændende at se dine LO fra Vietnam - specielt når man har været samme sted. Det må blive et fantastisk album, du vil få lavet. Jeg er i gang med at lave påskeæg, så jeg kommer ikke til at kede mig.

Dortesjs sagde ...

stort projekt, pøj pøj, flot side denne ;O))

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Det er SÅ smukt.... flot med White space til det lækre papir

Ha en god dag