fredag den 22. april 2016

Lemon Marked - Vietnam.Noget af det jeg elsker, når jeg er i udlandet er at gå på deres markeder. Her kommer lokalbefolkningen og der er en god markeds stemning. Derudover er det selvfølgelig sjovt at se, de mange varer de sælger, som for eksempel forskellige fisk og frugter. På det her foto er den Vietnamesiske dame ved at sælge lemon og citroner og jeg synes, at farverne var så flotte.

Jeg har brugt hvid Gesso på baggrunden og lyserød akvarel. Citronerne er lavet på Silhouetten og farvelagt med Distress ink ved hjælp af et Ink Tool.

God dag.
Karina

5 kommentarer:

Heidi sagde ...

Rigtig skønne farver og flot layout du har lavet. God bededag til dig

Dortesjs sagde ...

flot LO, ja det er skønt at gå på markeder, alle markeder er så spændende da de mange gange er en blanding af alt muligt ik ;O))

Kirsten sagde ...

Det er et rigtig lækkert layout. Hvor er det er dejligt billede, og - som du siger - så er det nogle flotte farver. Jeg elsker også de lokale markeder, uanset hvad de sælger.
God weekend :-D

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Hvor er det smukt og stemningsfyldt

God weekend

Jeanette Sol sagde ...

Hei Karina!
Min blogg har ligget nede uten aktivitet i nesten 3 år grunnet ingen scrapping omtrent. Det har det ikke vært tid til - jeg fant meg en ny hobby.

Men så ser jeg nå tilfeldigvis at du har scrappet mange layouts fra Vietnam som er mitt fødeland. Så utrolig spennende. Hva slags utdannelse og jobb har din sønn hatt i Vietnam?

Riktig så spennende er det at i sommer er planen å reise til Vietnam (og Thailand), - og det er riktig mange år siden sist vi var i Asia. Gleder meg masse. Jeg har vært både syd, midt og nord i landet før. Returnerer til Hoi An og til Ho Chi Minh city denne gang.

Ønsker deg en fin dag! Håper du finner denne kommentar. Som vanlig er du flink med nydelige farger, og bildene kommer til sin rett...

Klem fra Jeanette